Rețetă caserolă de chifteluțe marinate

Loading

reteta-chiftelute-marinateIngrediente

1 pâine
230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
120 g maioneză
sare, piper, oregano, busuioc – după gust
450 g chifteluțe făcute
230 g mozzarella rasă
750 g sos de paste/marinara

PREPARARE

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.