Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă Cannelloni Al Forno

Rețetă Cannelloni Al Forno

Submitted by on 10 November 2010articol citit de 2,050 ori | No Comment
cannelloni al forno

Dificultate: redusa | Timp: 45 min

Ingrediente:

Sosul ragu:
un pic carne pui,
un pic carne vita,
o bucata de os vita
o ceapa, o capatana usturoi
ulei de masline
sare, piper si alte condimente
un morcov mic ras
un pic de telina verde
suc de rosii 700 ml cca
Cannelloni
branza rasa,  mozzarella

Preparare: Am calit un pic usturoiul in uleiul de masline, am pus dupa carnea tocata marunt si ceapa taiata marunt, am lasat sa se caleasca pentru 3-4 minute, am adaugat morcovul ras si telina verde (telina am lasat-o intreaga) si am mai lasat sa se caleasca un pic. Intre timp am adaugat osul de vita si am pus o cescuta mica de apa si am lasat pentru 5 minute sa fiarba. Am adaugat sucul de rosii cam700 ml, am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba totul la foc mic pentru o ora circa, cand a iesit un continut gros. Dupa am umplut cannelloni, pe care i-am cumparat din comert, cu o lingurita mica. Pregatim o tava pe care o ungem cu un pic ulei masline, punem un strat ragu si branza rasa; asezam cannelloni umpluti, peste am pus mozzarella, branza rasa si un pic de ragu.
Mentiuni: Dam la cuptor per circa 20 minute si servim cu branza rasa.

Comments are closed.