Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă salam de biscuiți

Rețetă salam de biscuiți

Submitted by on 29 September 2010articol citit de 35,748 ori | No Comment
salam-de-biscuiti

Dificultate: medie | Timp: 30 min

500 gr biscuiti simpli macinati;
1/2 pachet margarina;
150 gr zahar;
2 linguri cacao;
400 ml lapte fierbinte.
Pentru crema :
1/2 pachet margarina;
200 gr unt;
200 gr nuca de cocos;
150 gr zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca biscuiţii macinaţi cu laptele fierbinte, se adaugă margarina, cacao, zahărul şi se amestecă până se face o pastă (aluat). Dupa ce se răceşte se intinde pe o folie de aluminiu se pune crema tot pe foaie, intinsă peste aluatul cu biscuiţi. Se rulează şi se pune la rece.
Mentiuni: Se poate adauga si banana cand se ruleaza.

Comments are closed.