Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă pui în lapte

Rețetă pui în lapte

Submitted by on 7 July 2010articol citit de 1,655 ori | No Comment
pui in lapte

Dificultate: medie | Timp: 2 h

Ingrediente:
1 pui de aprox. 1 kg;
sare și piper negru;
o jumătate de pachet de unt;
ulei de măsline;
1 baton de scortisoara;
Salvie;
coaja de la 2 lămâi;
10 căței de usturoi;
½ l lapte.
Mod de preparare:Topiti putin unt intr-o tigaie si cand este incins bine, se pune puiul intreg si se prajeste pe  toate partile pana se obţine o culoare uniforma, până la auriu. Se dă puiul de pe foc, si se lasa pe o farfurie. Apoi se aseaza puiul in tava cu restul de ingrediente, şi se bagă în cuptor preîncălzit timp de 1 ora si jumatate. Se stinge din cand in cand cu sosul rezultat in tava. Pentru a servi, scoate carnea de pe oase şi se împărţe pe placul dumneavoastră, si se serveste cu o multime de sos peste.
Mentiuni:Se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi.

Comments are closed.