Special

Anchete, reportaje, dezvăluiri şi interviuri, în exclusivitate

Politică

Viaţa politică a Gorjului, în angrenajul politicii româneşti

Istorie

Istoria localităţilor gorjene, cercetare şi studii de specialitate

Gorjul

Panoramic gorjean, cu rele şi cu bune, cu probleme şi soluţii

Sport

Editoriale, comentarii, interviuri şi ştiri sportive ale Gorjului

Prima pagină » Magazin » Pui cu ciuperci la cuptor

Pui cu ciuperci la cuptor

Articol de pe 10 February 2009articol citit de 8,252 ori | Fără comentarii

Dificultate: medie | Timp: 1h 10 min

Dificultate: medie | Timp: 1h 10 min

Ingrediente:
500 g ciuperci champinnion;
300 g smântână;
500 g de piept de pui;
condimente pentru pui;
sare; piper; unt;
2 linguri de făină;
200g cascaval;

Mod de preparare: Se spală ciupercile şi se curaţă de pieliţă apoi se toacă cu tot cu codiţe. Pieptul de pui se taie şi se ţine la macerat în condimente câteva ore. Ciupercile se pun într-o tigaie la prăjit doar cu sare, pentru că lasă ele suficientă apă, după ce au lăsat apa se pune 200 g de smântână şi se amestecă apoi cu făina. Se ia un vas de yenă care se unge cu unt şi se aşează bucăţile de piept de pui, peste se pun ciupercile si restul de smântână. Se presară caşcaval ras şi se bagă la cuptor pentru 1h la foc mediu.
Mentiuni: Se serveşte cu un pahar de vin alb.

http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.verticalonline.ro/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Scrieţi un comentariu!

Vă rugăm să comentaţi la subiect, să folosiţi limbaj adecvat şi să nu faceţi spam. Orice comentariu care nu se supune acestor reguli va fi şters fără avertizare.