Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Pizza cu şuncă presată

Pizza cu şuncă presată

Submitted by on 3 November 2009articol citit de 2,748 ori | No Comment
Dificultate: redusă | Timp: 1 h.

Dificultate: redusă | Timp: 1 h.

Ingrediente:
225 gr făină,
sare, oregano,
1 pacheţel de drojdie,
2 linguri de ulei,
pastă de roşii,
mozzarella,
şuncă presată,
ciuperci.

Mod de preparare: Prepararea blatului se face într-un castronel în care drojdia se amestecă cu 3-4 linguri de apă caldă şi se amestecă până ce se omogenizează. Apoi se pune făina într-un castronel, în mijlocul ei se toarnă amestecul de drojdie, uleiul, sarea, oregano şi se amestecă, pentru a forma un aluat moale şi elastic. Se frământă bine, se lasă deoparte acoperit. Întindem o foaie de mărimea şi forma dorită, pe care o punem într-o formă unsă. Apoi se unge blatul cu sosul de roşii, mozzarella, şunca presată, ciupercile şi puţin oregano şi se bagă la cuptor.
Mentiuni: Blatul nu se încarcă cu un strat gros.

Comments are closed.