Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Mâncare de fasole verde

Mâncare de fasole verde

Submitted by on 10 March 2009articol citit de 7,910 ori | No Comment
Dificultate: scăzută | Timp: 30 min

Dificultate: scăzută | Timp: 30 min

Ingrediente:
500 g fasole verde;
1 ceapă;
1 lingură de făină;
sare;
pastă de tomate;
piper negru;
alte condimente;

Mod de preparare: Fasolea verde se pune în apa cu sare clocotită, şi se lasă la fiert 10 minute, în cazul în care folosiţi fasole congelată. Se toacă ceapa şi se căleşte în puţin ulei, după care se pune puţină apă şi se fierbe ca să nu rămână tare. Se scurge fasolea verde de apă si se adaugă peste ceapă după ce a scăzut apa. Se mai lasă puţin la călit apoi se adaugă apa, şi se lasă la fiert. După ce fasolea s-a fiert se adaugă pasta de tomate sau roşiile şi condimentele. Se mai lasă puţin pe foc, iar la final se adaugă făina.
Menţiuni: Fasole verde proaspătă se spală şi se curăţă de aţe. Se poate adăuga soia.

Comments are closed.