Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Şcoala » Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu Jiu | Proiect FSE POSDRU | Proiectul „Stagiile de practică-investiţie pentru viitor”

Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu Jiu | Proiect FSE POSDRU | Proiectul „Stagiile de practică-investiţie pentru viitor”

Submitted by on 25 August 2010articol citit de 3,867 ori | 6 Comments

În data de 26 august 2010, începând cu orele 12,00,  la sediul Colegiului Tehnic Nr. 2. se va organiza CONFERINŢA DE PRESĂ cu tema: „STAGIILE DE PRACTICĂ – OPORTUNITĂŢI OFERITE ELEVILOR”  în cadrul  proiectului FSE POSDRU „Stagiile de practică-investiţie pentru viitor”- proiect derulat de Colegiul Tehnic Nr. 2 în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj şi Administraţia Naţională „Apele Române”- Direcţia de Ape Jiu Craiova
Obiectivul principal al conferinţei de presă este acela de a promova proiectul „Stagiile de practică- investiţie pentru viitor” şi sursa de finanţare a acestuia, FONDUL SOCIAL EUROPEAN PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE. Participanţii la conferinţa de presă vor putea fi informaţi asupra activităţilor desfăşurate şi a rezultatelor atinse în primul an de implementare a proiectului.
Acţiunea este deschisă mass-mediei locale şi oricarei instituţii care doreşte să organizeze activităţi pentru elevi şi tineri de acest gen, şcolilor generale şi liceelor din regiune care şcolarizează elevi în domeniul protecţiei mediului, precum şi tuturor celorlate instituţii interesate.

6 Comments »