Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Brioşe cu ciocolată

Brioşe cu ciocolată

Submitted by on 14 April 2009articol citit de 6,323 ori | No Comment
Dificultate: medie | Timp: 2 h

Dificultate: medie | Timp: 2 h

Ingrediente:
250 g făină;
1 plic praf de copt;
175 g zahăr;
2 linguri de cacao:
100 g ciocolată mărunţită;
250 ml lapte;
90 ml ulei;
1 plic vanilie;
1 ou.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu praful de copt apoi se adaugă zahărul. După ce se omogenizează compoziţia se pune cacaua şi se amestecă până se colorează toată pasta, la sfârşit se adaugă ciocolata mărunţită. În alt vas se pune laptele împreună cu uleiul şi se amestecă cu vanilia şi oul până se omogenizează. Peste, adăugăm pasta şi amestecăm bine, până ce toată compoziţia este bine legată. Se pune comopiziţia în forme de brioşe şi se bagă la cuptor.
Menţiuni: Se pot decora cu sirop de ciocolată.

Comments are closed.